RESTAURANG FRAMNÄS
För oss handlar måltider om mer än att bara stilla hungern, och med rätt förutsättningar kan det förvandlas till en minnesvärd upplevelse. Hos oss komponeras menyerna med en förkärlek till våra närområden, samtidigt som råvarorna anpassas efter vad som är bäst efter säsong.
Middag serveras alla dagar i veckan klockan 17-22 under vår högsäsong, varje fredag-lördag 17-22 under vår mellansäsong samt vid grupp & konferensbokningar under vår lågsäsong.
Slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö i vår restaurang eller på vår uteservering med en vacker utsikt mot solnedgången och Vättern skvalpade i horisonten. Kom förbi på en middag med ett stort sällskap eller på en kvällsdrink med vännerna.
MIDDAG
I vår restaurang är atmosfären är avspänd, inredningen trivsam och menyn omsorgsfullt komponerad med smaker från natur och säsong, tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om ni är hotellgäster, varit ute på en dagsutflykt eller bara vill njuta av ett härligt restaurangbesök, är vår restaurang den perfekta platsen för en härlig middagsupplevelse. Vi bjuder in till upp till 3-rättersmiddag där vi låter Visingsös minnesvärda omgivningar lämna ett tydligt avtryck i allt vi gör.
Menyn varieras efter vad säsongen har att erbjuda. Vår middag ingår i många av paketen för er som bokat boende. Har du någon matallergi? Tveka inte att fråga personalen om matens innehåll.
Vi reserverar oss för ändringar på menyn.
KVÄLLENS MENY
MÅNDAG, ONSDAG & FREDAG
FÖRRÄTTER
Bookmaker Toast
grillat levainbröd med oxfilé och honungs-senapsås, färsk riven pepparrot
Gazpacho
kall grönsakssoppa med grillat surdegsbröd och avokado
VARMRÄTTER
Pocherad Torskrygg
med potatispuré, proseccosås med saffran och tomatsalsa
Grillad Getost/Tofu
med honung, valnötter och ramslökspesto serveras med quinoa och grillad grön sparris
EFTERRÄTT
Cheesecakekräm
med lemoncurd och mandelcrumble
KVÄLLENS MENY
TISDAG, TORSDAG & LÖRDAG
FÖRRÄTTER
Klassisk Toast Skagen
på smörstekt bröd
Gazpacho
kall grönsakssoppa med grillat surdegsbröd och avokado
VARMRÄTTER
Stekt Oxfilé
med duchesse potatis, rödvinssås och sparris
Grillad Getost/Tofu
med honung, valnötter och ramslökspesto serveras med quinoa och grillad grön sparris
EFTERRÄTT
Svartvinbärssorbet
med kokossås