top of page
LogoWHK

RESTAURANG FRAMNÄS

För oss handlar måltider om mer än att bara stilla hungern, och med rätt förutsättningar kan det förvandlas till en minnesvärd upplevelse. Hos oss komponeras menyerna med en förkärlek till våra närområden, samtidigt som råvarorna anpassas efter vad som är bäst efter säsong.

Middag serveras alla dagar i veckan klockan 17-22 under vår högsäsong, varje fredag-lördag 17-22 under vår mellansäsong samt vid grupp & konferensbokningar under vår lågsäsong.

 

Slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö i vår restaurang eller på vår uteservering med en vacker utsikt mot solnedgången och Vättern skvalpade i horisonten. Kom förbi på en middag med ett stort sällskap eller på en kvällsdrink med vännerna.

MIDDAG

I vår restaurang är atmosfären är avspänd, inredningen trivsam och menyn omsorgsfullt komponerad med smaker från natur och säsong, tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om ni är hotellgäster, varit ute på en dagsutflykt eller bara vill njuta av ett härligt restaurangbesök, är vår restaurang den perfekta platsen för en härlig middagsupplevelse. Vi bjuder in till upp till 3-rättersmiddag där vi låter Visingsös minnesvärda omgivningar lämna ett tydligt avtryck i allt vi gör. 

Menyn varieras efter vad säsongen har att erbjuda. Vår middag ingår i många av paketen för er som bokat boende. Har du någon matallergi? Tveka inte att fråga personalen om matens innehåll.

Vi reserverar oss för ändringar på menyn.

PRISER

1-rättersmiddag 325 kr (300 kr vid förhandsbokning online)

2-rättersmiddag 450 kr (400 kr vid förhandsbokning online)

3-rättersmiddag 575 kr (500 kr vid förhandsbokning online)

MENY

FÖRRÄTTER

VARMRÄTTER

EFTERRÄTTER

BARNMENY

FÖRRÄTTER

VARMRÄTTER

EFTERRÄTTER

bottom of page