top of page
WHK_transparent.png
MENY

Mordet är en flexibel aktivitet som vi arrangerar där ni vill hålla till. Den passar precis lika bra i samband med en middag som till minglet.

AKTIVITETEN

Ett mord har begåtts – och inte vilket mord som helst. Det liknar snarare ett skolboksexempel av det perfekta brottet. Självaste Skärlock Holme har gått bet på att lösa denna mordgåta. Som ett sista desperat försök har han därför bjudit in alla sina bästa kollegor – vänner som fiender – till en hejdundrande fest.

På gästlistan hittar vi den gräddigaste gräddan i mordlösarbranschen. Camilla Läckerberg kommer såklart. Leffe PW lär sitta och veta bäst i ett hörn. Lisbet Salamander kan man aldrig räkna med, men när Skärlock bjuder in tackar få nej. James Bonde hänger troligtvis redan i baren…

Även om gästerna inte vet något ännu, så är Skärlocks plan att få hjälp att lösa mordet av de (näst) bästa i branschen. Samtidigt gnager en osannolik tanke i bakhuvudet på Skärlock – kan det rent av vara så att den skyldige är en av gästerna på festen….

Mordet är en fantastisk middagsaktivitet med spänning, mingel, klurighet och många skratt. Ni sätts in i ett interaktivt sammanhang som ni garanterat aldrig varit med om förut. Alla i sällskapet tilldelas en känd roll med olika uppdrag och ledtrådar. Till er hjälp har ni en mängd spännande och inspirerande bevismaterial; som övervakningsfilmer, mordvapen, fingeravtryck, telefonavlyssning och kartor. Utifrån det gäller det att med humor och list ta reda på vad de andra deltagarna vet. Vem går egentligen att lita på? Går det ens att lita på någon?

Mordgåtan leds från början till slut av våra proffsiga eventledare. Ingen grupp är den andra lik och vi har stor erfarenhet av att anpassa aktiviteten för alla typer av sällskap. Så att alla i gruppen kan vara med och trivas utifrån sina egna förutsättningar. Det betyder att ni kan luta er tillbaka och bara ägna er åt att lösa Mordet – och ha en riktigt trevlig kväll, förstås!

PASSAR VEM

Aktiviteten passar alla!

SÄSONG

Året runt

KLÄDSEL

Valfritt

TIDSÅTGÅNG

90 minuter

PLATS

Inomhus

ANTAL

1 - 50 personer

PRIS

500 kr exkl moms/person (Lägsta kostnad 11 000 kr exkl moms)

SAMARBETSPARTNER

Activity

MORDGÅTA

MORDGÅTA

bottom of page