top of page
LogoWHK

KREATIVA UPPDRAGET INOMHUS

KREATIVA UPPDRAGET INOMHUS

Samarbetspartner: Aktivgruppen

475 kr exkl moms/person (Lägsta kostnad 8 550 kr exkl moms)

Pris:

Året runt

Säsong:

Utomhus

Plats:

10+ personer

Antal:

2,5 timmar

Tidsåtgång:

Kläder efter väder

Kläder:

Tävlingen innehåller flera olika former av uppdrag och det som avgör hur långt man kommer i spelet är förstås hur snabbt grupperna löser de olika uppdragen. Det Kreativa Uppdraget innehåller följande olika uppdragstyper:

HITTA - Hitta saker i landskapet, de hjälper er att lösa uppdraget!

FAKTA - Faktafrågor, vem vet svaret?

FOTO - Använd mobilen för att fotografera saker/människor

KLURA - Utmanande tankenötter

SKAPA - T.ex. om att rita en bild eller gör en ny företagsslogan

KODJAKT – Under spelets gång får gruppen möjlighet att hitta olika koder som finns i omgivningen, varje kod är laddad med många poäng så det gäller att hinna med så många som möjligt.

Det Kreativa Uppdraget är anpassat efter den miljö där ni önskar att vi ska vara och spelet kommer ta deltagarna runt ett visst område på mellan 90-120 minuter. Vår personal finns på plats för att samla in alla resultat och efter en liten tids överläggning presenterar vi resultaten och vinnarna koras!

Aktiviteten är utmärkt för grupper som vill ha en fartfylld, rolig och aktivitet där alla kan vara med. Kan uppfattas som fysiskt ansträngande.

Denna aktivitet är en fartfylld poängjakt där deltagarna gruppvis via surfplattor får upp till 120 olika uppdrag att lösa. I jakten på poäng gäller det att tänka strategiskt då grupperna kan PASSA en fråga och då gå miste om värdefulla poäng å andra sidan ger fel svar poängavdrag. Vi lovar skratt, spänning och ett högt tempo. Vinner gör den grupp som bäst kombinerar strategi och kreativitet.

bottom of page