top of page
LogoWHK

FOTOCOLLAGE

FOTOCOLLAGE

Samarbetspartner: Aktivgruppen

305 kr exkl moms/person (Lägsta kostnad 7 625 kr exkl moms)

Pris:

Året runt i dagsljus

Säsong:

Inomhus & Utomhus

Plats:

10+ personer

Antal:

2 timmar

Tidsåtgång:

Kläder efter väder

Kläder:

Fotocollage är en aktivitet där resultatet i stort sett kan bli vad som helst. Vi garanterar dock att det blir roligt. Gruppen delas upp i små lag som alla får samma uppgift - att sätta ihop ett collage som illustrerar ett tema. Kanske ska deltagarna skildra sin syn på företaget eller en del av detta? Vilket tema ska en ny reklamkampanj ha? Beväpnade med en digitalkamera ger sig grupperna ut i omgivningarna för att hitta lämpliga fotomotiv. Kanske blir de själva huvudpersoner i sin berättelse, bara fantasin sätter gränserna. När alla foton är tagna börjar fas 2, att sätta ihop collaget. Varje lag får ut en printer, en ram, färgpennor, klister, sax och dylikt. Ingen vet på förhand hur collagen kommer att utformas och det är väldigt intressant att se hur pass olika resultat man kan få trots att samtliga lag har samma grundförutsättningar. När alla collagen är klara är det dags att gå på vernissage. Samtliga lags bidrag ställs ut och det är upp till respektive deltagare alt. lag att rösta på det bidrag de finner bäst. Det lag som fått flest röster står som vinnare.
De mästerverk som har skapats kommer garanterat att pryda kontorets väggar inte bara som konstföremål utan även som trevliga minnen från konferensen.

Fotocollage är en relativt lugn aktivitet som passar utmärkt för stora grupper som vill göra och skapa något kul och annorlunda tillsammans. Aktiviteten är även en mycket bra gruppuppgift att jobba med när mötesdeltagarna ska samlas kring ett klart syfte och mål.

Fotocollage är en aktivitet som definitivt skapar minnen. Gruppvis och utrustade med en
digitalkamera ger sig lagen ut i området för att illustrera en berättelse. I form av fotocollage blir det sedan vernissage. Vilket lag lyckas bäst med uppgiften?

bottom of page