top of page
LogoWHK

KONFERENS & MÖTEN

Konferens Vadstena

KONFERENS VADSTENA

Vår anläggning ligger 7 minuter söder om Vadstena.

Kanske du kommer från västkusten och Göteborg, eller östkusten och Stockholm. Oavsett vilket håll du kommer ifrån ligger en konferens hos oss alltid nära.​

Om du letar efter den bästa miljön för er konferens ska du vända dig till oss. Vår anläggning ligger ett par mil norr om Jönköping, i en fantastisk omgivning med anor från 1600-talet och trevliga lokaler.

 

Vätterns vackraste mötesplats​

Konferens Boende

BOENDE

Vi kan erbjuda boende i 52 rum med sammanlagt 104 bäddar. Alla våra hotellrum ligger i sex annex med mellan 6-10 rum i varje byggnad, i vår vackra trädgård som både ger energi och stillhet.

MAT & DRYCK

Förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunch och middagen serveras i hotellets hjärta Restaurang Framnäs en minuts intagande av frisk luft från möteslokalerna.

SERVICE

Innan ankomst planerar du din konferens tillsammans med Jenny på konferensbokningen. Vår reception är bemannat med serviceinriktad personal som finns till din hjälp. Konferensvärdinnorna stämmer av program och önskemål vid ankomst för att säkerställa att ert möte kommer bli lyckat. De bistår även med teknisk support, kopiering och övrig service.

UTOMHUSMÖTEN

På Wisingsö Hotell & Konferens finns det gott om ytor för möten både inne och ute. Ett grupparbete ute på i vår vackra trädgård eller en lunchpromenad längs åkrarna ner mot Vättern nära hotellet ger ny energi till mötet. 

SVENSKA MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Wisingsö Hotell & Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Wisingsö Hotell & Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita.

 

Läs mer på www.svenskamoten.se

MÖTESCERTIFIERADE

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Abstrakt linjär bakgrund

Välkommen till en värld där möjligheterna för framgångsrika möten är oändliga! Våra konferenspaket är skapade med omsorg och precision för att erbjuda en perfekt blandning av elegans och funktionalitet. Oavsett om du väljer ett av våra färdiga paket eller föredrar att skräddarsy din egen konferens, kan du förvänta dig en inspirerande och professionell miljö.

Våra moderna faciliteter är utrustade med den senaste teknologin för att säkerställa smidiga presentationer och effektiva möten.

Vår dedikerade personal står redo att möta dina behov och säkerställa att varje detalj tas om hand, från planering till genomförande. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa en upplevelse som inte bara är minnesvärd utan också framgångsrik.

Våra konferenspaket inkluderar inte bara bekväma mötesrum utan också möjligheten att njuta av kulinariska upplevelser och avkoppling. Varje måltid är noggrant sammansatt för att tillfredsställa smaklökarna och ge energi för dagens aktiviteter. Efter mötet kan du koppla av i våra moderna och bekväma rum eller utforska omgivningarna.

Om du föredrar att skräddarsy din egen konferens, hjälper vår erfarna planeringspersonal dig att välja de bästa alternativen för att passa dina behov och mål. Vi är här för att göra din vision till verklighet och säkerställa att varje detalj är perfekt arrangerad.

Boka nu och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik och minnesvärd konferensupplevelse. Vår passion är att göra ditt möte till något extraordinärt, och din framgång börjar hos oss!

VÅRA KONFERENSPAKET

DAGKONFERENS

Tillbringa en heldag på Visingsö – Upplev en dag full av framgång och produktivitet med vår exklusiva dagkonferenspaket! Vår moderna konferenslokal erbjuder den perfekta miljön för kreativa möten och effektivt samarbete. Njut av välkomponerade smaker med förmiddagsfika och en utsökt lunch, skapad för att ge dig energi och inspiration. Avsluta dagen med en eftermiddagsfika och känslan av att ha uppnått dina mål. Vi tar hand om varje detalj, så du kan fokusera på det som verkligen betyder mest - ditt framgångsrika möte! Boka nu och låt oss göra din dagkonferens till en minnesvärd triumf.

FRÅN 550 KR

exkl moms per person

ÖVERNATTNINGS KONFERENS

Ge din nästa konferens en touch av lyx med vår övernattningskonferens! Dag 1 startar med en inspirerande konferens i våra moderna lokaler, med förmiddagsfika, en läcker lunch och eftermiddagsfika för att hålla energin på topp. Avsluta dagen med en smakrik 3-rättersmiddag och bekväm övernattning i enkel- eller dubbelrum. Morgonen efter börjar med en uppfriskande hotellfrukost.

Vår omsorgsfulla service och bekväma faciliteter skapar den perfekta miljön för produktiva möten och avkoppling. Boka nu för en oförglömlig upplevelse som kombinerar arbete och njutning!

FRÅN 1 625 KR

exkl moms per person

LUNCH-LUNCH KONFERENS

Börja konferensen med lunch och därefter effektiva möten tillsammans med kreativa och hållbara aktiviteter som passar ihop med och förstärker mötets syfte och mål. Avsluta dagen med middag och fritid. Dagen efter samlas ni återigen för att sammanfatta gårdagens aktiviteter och avrunda med en härlig gemensam lunch.

FRÅN 1 925 KR

exkl moms per person

TVÅDAGARSKONFERENS

Den klassiska tvådagarskonferensen ger er möjlighet att både kunna konferera effektivt under dagtid – och umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren på kvällen.

FRÅN 2 175 KR

exkl moms per person

HALVDAGKONFERENS

Upplev en effektiv halvdagskonferens med moderna möteslokaler, inspirerande fikapaus och en välkomponerad konferenslunch – en perfekt kombination för produktiva möten och god samvaro.

FRÅN 425 KR

exkl moms per person

VINTERKONFERENS

Boka någon av våra konferenspaket med övernattning under perioden oktober - mars, så ger vi er 250 kronor i rabatt/person på konferenspriset.

RABATT 250 KR

exkl moms per person

IDROTTSKONFERENS

Vi tycker att idrottande är viktigt i alla åldrar. Vi har ett bra samarbete med idrottsklubben på ön. Vi vill bidra mer. Bokar ni en övernattningskonferens (ej vinterkonferens) under perioden oktober - mars, så sponsrar vi valfri förening eller specifikt lag/ålder i en förening med 375 kronor/konferensdeltagare.

Kombinera betydelsefulla möten med pengar till svensk idrott är en synergieffekt som alla blir vinnare av.

FRÅN 1 625 KR

exkl moms per person

Konferenslokaler för oss är mer än enbart konferenslokaler. De ska främja inspiration, utveckling och underlätta för er, på alla sätt. Det görs med hjälp av flexibel möblering, toppmodern utrustning och i olika miljöer.

Alla lokalerna har whiteboard, blädderblock samt block och pennor för alla kreativa tankar och idéer. Utöver det erbjuder vi modern teknik med projektor och ljudanläggning i samtliga konferenslokaler. Allt för att du smidigt ska kunna genomföra ditt möte, föreläsning eller presentation. I vår största konferenslokal Wisingsborg finns det tillgång till trådlös mygga och headset. Hörslinga och övrig utrustning kan lätt hyras in vid efterfrågan.

Ni har tillgång till en konferensvärd som hjälper er med vad ni behöver.

 

Varje dag väntar ekologisk frukt, lokalproducerat godis och vatten från Vättern med eller utan kolsyra.

VÅRA KONFERENSLOKALER

WISINGSBORG

Vår största konferenslokal är belägen i samma byggnad som receptionen. Lokalen är på 163 kvadratmeter och fungerar utmärkt till konferens, utställningar och mässor. 

NÄS

Vår nyaste konferenslokal är belägen en trappa upp i hotellannexet Eken. Lokalen är på 70 kvadratmeter med plats för 18 personer i styrelsesittning med hybridteknik och en loungedel.

TORP

Torp är belägen vid hotellannexen Eken och Boken. Lokalen är på 70 kvadratmeter och har en utomordentlig vacker utsikt över åkrarna ner mot Vättern och förmiddagssol. 

GRÖNSTAD

Grönstad är belägen vid hotellannexen Grön och Brun. Lokalen är på 48 kvadratmeter och har en utomordentlig vacker utsikt över åkrarna ner mot Vättern och förmiddagssol. 

Jag vill
Få en offert
Övrigt

Telefon: 0390 - 566 00

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Epost: info@wisingso.se

KONTAKTA OSS!

bottom of page