top of page
WHK_transparent.png
MENY
Restaurang Visingsö

RESTAURANG VISINGSÖ

RESTAURANG VISINGSÖ

Restaurang Framnäs inryms i hotellets vackraste byggnad, uppförd 1892 och som har kvar sitt stilfulla yttre. Insidan har anpassats till att kunna fungera som mötesplats för såväl större som mindre sällskap.

Måltiden är alltid en viktig del för att under avslappnade former kunna fördjupa kontakterna med övriga i gruppen och vi förstår betydelsen av detta. Vår köksmästare ser till att du som gäst får uppleva smak, färg och väl valda råvaror som tillagats med hjärta och passion för god mat. Hon eftersträvar att få in så mycket lokalproducerat som möjligt till din tallrik vilket vi ser som en garanti för att maten håller hög klass.

Barkvällar med trubadur, quiz & andra roliga event händer med jämna mellanrum.

Vi har fullständiga rättigheter.

LUNCH

Kom förbi oss för en god och vällagad lunchbuffé.

Dagens buffé serveras måndag-fredag kl. 11:30-13:30 under Folkhögskolans vår- & hösttermin, välj mellan dagens två varmrätter och njut av ett härligt komponerat salladsbord. 

Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår i alla våra luncher. 

Under övriga året öppnar vi upp lunch för grupper & konferenser.

MIDDAG

För oss handlar måltider om mer än att bara stilla hungern, och med rätt förutsättningar kan det förvandlas till en minnesvärd upplevelse. Hos oss komponeras menyerna med en förkärlek till våra närområden, samtidigt som råvarorna anpassas efter vad som är bäst efter säsong.

Middag serveras alla dagar i veckan klockan 17-22 under vår högsäsong, varje fredag-lördag 17-22 under vår mellansäsong samt vid grupp & konferensbokningar under vår lågsäsong.

 

Slå dig ner inomhus i en stämningsfull miljö i vår restaurang eller på vår uteservering med en vacker utsikt mot solnedgången och Vättern skvalpade i horisonten. Kom förbi på en middag med ett stort sällskap eller på en kvällsdrink med vännerna.

FRUKOST

Vi serverar en härligt god frukostbuffé för att ge den bästa starten på dagen mellan kl. 08.00-10.00 varje dag under vår högsäsong. Frukost ingår när du bor över på vårt hotell.  Är du inte boendegäst kan du istället i mån av plats boka bord till hotellets frukostbuffé, pris 150 kr, boka på telefon 0390 - 566 00.

bottom of page