top of page
WHK_transparent.png
KONFERENSFÖRFRÅGAN

Vi erbjuder all teknisk utrustning som krävs för en bra konferens:
Projektor eller tv-skärm, internetuppkoppling, whiteboard eller blädderblock, anteckningsblock och pennor.

Övriga önskemål försöker vi tillgodose i största möjliga utsträckning.

Kontakta oss så hjälper vi dig med din nästa konferens!

Telefonnummer: 0390 - 566 00

E-postadress: info@wisingso.se

Boka konferens Norrköping

KONFERENS NORRKÖPING

VÄLKOMMEN TILL VÄTTERNS VACKRASTE MÖTESPLATS

WISINGSBORG

Vår största konferenslokal är belägen i samma byggnad som receptionen. Lokalen är på 163 kvadratmeter och fungerar utmärkt till konferens, utställningar och mässor. 

TORP

Torp är belägen vid hotellannexen Eken och Boken. Lokalen är på 70 kvadratmeter och har en utomordentlig vacker utsikt över åkrarna ner mot Vättern och förmiddagssol. 

NÄS

Vår nyaste konferenslokal är belägen en trappa upp i hotellannexet Eken. Lokalen är på 70 kvadratmeter med plats för 18 personer i styrelsesittning med hybridteknik och en loungedel.

GRÖNSTAD

Grönstad är belägen vid hotellannexen Grön och Brun. Lokalen är på 64 kvadratmeter och har en utomordentlig vacker utsikt över åkrarna ner mot Vättern och förmiddagssol. 

VÅRA KONFERENSLOKALER

Konferenslokaler för oss är mer än enbart konferenslokaler. De ska främja inspiration, utveckling och underlätta för er, på alla sätt. Det görs med hjälp av flexibel möblering, toppmodern utrustning och i olika miljöer.

Alla lokalerna har whiteboard, blädderblock samt block och pennor för alla kreativa tankar och idéer. Utöver det erbjuder vi modern teknik med projektor och ljudanläggning i samtliga konferenslokaler. Allt för att du smidigt ska kunna genomföra ditt möte, föreläsning eller presentation. I vår största konferenslokal Wisingsborg finns det tillgång till trådlös mygga och headset. Hörslinga och övrig utrustning kan lätt hyras in vid efterfrågan.

Ni har tillgång till en konferensvärd som hjälper er med vad ni behöver.

 

Varje dag väntar ekologisk frukt, lokalproducerat godis och vatten från Vättern med eller utan kolsyra.

DAGKONFERENS

Tillbringa en heldag på Visingsö – perfekt för er som vill kläcka briljanta idéer och hämta inspiration i lugna miljöer.

ÖVERNATTNING KONFERENS

Det ultimata paketet för er som vill satsa på inspirerande möten, skönt häng tillsammans och vakna upp utvilade.

LUNCH-LUNCH KONFERENS

Börja konferensen med lunch och därefter effektiva möten tillsammans med kreativa och hållbara aktiviteter som passar ihop med och förstärker mötets syfte och mål. Avsluta dagen med middag och fritid. Dagen efter samlas ni återigen för att sammanfatta gårdagens aktiviteter och avrunda med en härlig gemensam lunch.

TVÅDAGARS KONFERENS

Den klassiska tvådagarskonferensen ger er möjlighet att både kunna konferera effektivt under dagtid – och umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren på kvällen.

KONFERENS NORRKÖPING

Vår anläggning ligger nära dig, vart du än kommer ifrån. Kanske du kommer från västkusten och Göteborg, eller östkusten och Stockholm. Oavsett vilket håll du kommer ifrån ligger en konferens hos oss alltid nära.

Om du letar efter den bästa miljön för er konferens ska du vända dig till oss. Vår anläggning ligger ett par mil sydväst om Norrköping, i en fantastisk omgivning med anor från 1600-talet och trevliga lokaler.

 

Vätterns vackraste mötesplats​

BOENDE

Vi kan erbjuda boende i 52 rum med sammanlagt 104 bäddar. Alla våra hotellrum ligger i de sex annexen i vår vackra trädgård.

KONFERENSSERVICE

Innan ankomst planerar du din konferens tillsammans med Jenny på konferensbokningen. Vår reception är bemannat med serviceinriktad personal som finns till din hjälp. Konferensvärdinnorna stämmer av program och önskemål vid ankomst för att säkerställa att ert möte kommer bli lyckat. De bistår även med teknisk support, kopiering och övrig service.

MAT & DRYCK

Förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunch och middagen serveras i hotellets hjärta Restaurang Framnäs en minuts intagande av frisk luft från möteslokalerna.

bottom of page