top of page
WHK_transparent.png

Kreativa Uppdraget inomhus är en fartfylld poängjakt där lagen med hjälp av en surfplatta ska försöka att samla så många poäng som möjligt. Det gäller för lagen att samarbeta och lösa olika uppdrag och svara på kluriga frågor innan tider rinner ut. Vi lovar skratt och tempo!

AKTIVITETEN

Spelet styrs via en mobil enhet och i den finns lite över 100 uppdrag som lagen ska försöka lösa så många som möjligt av under ca 90 minuter. Uppdragen kan vara allt från att svara på en faktafråga, bygga något i lego, ta ett speciellt foto, svara på ett uppdrag eller duellera mot de andra lagen.

Tävlingen innehåller flera olika former av uppdrag och det som avgör hur långt man kommer i spelet är förstås hur bra lagen samarbetar och hur snabbt grupperna löser de olika uppdragen. Uppdragen är värda 1-50 poäng och högst poäng när tiden är slut vinner.

Det Kreativa Uppdraget innehåller förutom ett frågebatteri även:

SPECIALUPPDRAG – Gruppen går iväg och granskar de uppdrag som finns utplacerade för att tillsammans bestämma vilket/a som passar gruppen bäst.

DUELLERNA – Gruppen får välja ut en person ur gruppen som ska duellera mot de andra lagen.

Det Kreativa Uppdraget inomhus genomförs t.ex. i en konferenslokal, kontorslandskap eller annan lämplig lokal med bord och stolar där man kan sitta gruppvis. Vår personal finns på plats för att samla in alla resultat och efter en liten tids överläggning presenterar vi resultaten och vinnarna koras!

PASSAR VEM

Aktiviteten är utmärkt för grupper som vill ha en icke fysisk men fartfylld, rolig aktivitet inomhus där alla kan vara med.

SÄSONG

Året runt

KLÄDSEL

Valfritt

TIDSÅTGÅNG

2 timmar

PLATS

Inomhus

ANTAL

10+ personer

PRIS

475 kr exkl moms/person (Lägsta kostnad 8 550 kr exkl moms)

SAMARBETSPARTNER

Aktivgruppen

KREATIVA UPPDRAGET UTOMHUS

KREATIVA UPPDRAGET UTOMHUS

bottom of page