Konferens Visingsö.jpg

KONFERENS & MÖTEN

VÄLKOMMEN TILL VÄTTERNS VACKRASTE MÖTESPLATS

KONFERENS & MÖTEN

2 eller 100 deltagare. Sov över eller stanna bara över dagen.
Hos oss är alla sällskap välkomna! Boka konferens hos oss redan idag!

KONFERENS

Vår konferensanläggning ligger nära dig, vart du än kommer ifrån. Kanske du kommer från västkusten och Göteborg, eller östkusten och Stockholm. Oavsett vilket håll du kommer ifrån ligger en konferens på Wisingsö Hotell & Konferens alltid nära.

Om du letar efter den bästa miljön för er konferens ska du vända dig till oss på Wisingsö Hotell & Konferens. Vår konferensanläggning ligger ett par mil norr om Jönköping, i en fantastisk omgivning med anor från 1600-talet och trevliga konferenslokaler.

 

Vätterns vackraste mötesplats

BOENDE

Vi kan erbjuda boende i 52 rum med sammanlagt 104 bäddar.

MAT & DRYCK

Förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunchbuffén och middagen serveras i hotellets hjärta Restaurang Framnäs en minuts intagande av frisk luft från konferenslokalerna.

KONFERENSLOKALER

På vår konferensanläggning finns flera olika konferenslokaler som lätt kan modifieras efter era behov. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken och ni har tillgång till en konferensvärd som hjälper er med vad ni behöver.
Varje dag väntar frukt, godis och mineralvatten eller kranvatten i lokalerna.

 

KONFERENSAKTIVITETER

Vill ni kombinera er konferens med en sammansvetsande aktivitet för gruppen? Då har vi flera konferensaktiviteter att välja mellan. Vad sägs om ett avkopplande cykeltur på kungarnas ö eller en provning av våra exklusiva viner?

 

KONFERENSSERVICE

Innan ankomst planerar du din konferens tillsammans med Jenny på konferensbokningen.
Vårt konferenscenter är bemannat med serviceinriktad personal som finns till din hjälp. Konferensvärdinnorna stämmer av program och önskemål vid ankomst för att säkerställa att ert möte kommer bli lyckat. De bistår även med teknisk support, kopiering och övrig service.

KONFERENSPAKET

Konferens Visingsö 03.jpg
MIKROMÖTE

Vi har satt ihop ett konferenspaket för den lilla gruppen och snabba mötet. Mötespaketet består av två timmar i ett mötesrum som du kombinerar med antingen frukost, lunch eller ett gott hembakat fika.

Läs mer

Konferens.jpg
DAGSKONFERENS

Unikt för Wisingsö Hotell & Konferens är den lugna miljön och våra samvarorum vilka berikar konferensen och gör vistelsen personlig och hemtrevlig.

Läs mer

Konferens Visingsö.jpg
ÖVERNATTNINGSKONFERENS

Läs mer

Konferens Visingsö 03.jpg
LUNCH-LUNCH KONFERENS

Kom när det passar er, börja med en härlig lunchbuffé, starta upp mötet, njut av vår vackra omgivning, jobba på och avsluta dagen i restaurangen. Middagen serveras i vår hemtrevliga restaurang. Vakna till en fräsch frukostbuffé, jobba vidare och summera konferensen över en välsmakande lunch.

Läs mer

Konferens Visingsö 03.jpg
TVÅDAGARKONFERENS

Läs mer

Konferens Visingsö 02.jpg
HYBRIDMÖTE

BOKA ER KONFERENS ONLINE

KONFERENSLOKALER

Wisingsborg.jpg
WISINGSBORG
1-150 personer

Läs mer

Konferens Visingsö.jpg
TORP
1-60 personer

Läs mer

Konferens Visingsö 03.jpg
GRÖNSTAD
1-40 personer

Läs mer