Konferens - Wisingsö Hotell & Konferens - Prisvärda möten

KONFERENS

2 eller 100 deltagare. Sov över eller stanna bara över dagen.
Hos oss är alla sällskap välkomna! Boka konferens hos oss redan idag!

KONFERENS

Vår konferensanläggning ligger nära dig, vart du än kommer ifrån. Kanske du kommer från västkusten och Göteborg, eller östkusten och Stockholm. Oavsett vilket håll du kommer ifrån ligger en konferens på Wisingsö Hotell & Konferens alltid nära.

Om du letar efter den bästa miljön för er konferens ska du vända dig till oss på Wisingsö Hotell & Konferens. Vår konferensanläggning ligger ett par mil norrr om Jönköping, i en fantastisk omgivning med anor från 1600-talet och trevliga konferenslokaler. Mötesplatsen för alla mitt i Vättern.

BOENDE

Vi kan erbjuda boende i 52 rum med sammanlagt 104 bäddar.

MAT & DRYCK

Förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunchbuffén och middagen serveras i hotellets hjärta Restaurang Framnäs en minuts intagande av frisk luft från konferenslokalerna.

KONFERENSLOKALER

På vår konferensanläggning finns flera olika konferenslokaler som lätt kan modifieras efter era behov. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken och ni har tillgång till en konferensvärd som hjälper er med vad ni behöver.
Varje dag väntar frukt, godis och mineralvatten eller kranvatten i lokalerna.

KONFERENSAKTIVITETER

Vill ni kombinera er konferens med en sammansvetsande aktivitet för gruppen? Då har vi flera konferensaktiviteter att välja mellan. Vad sägs om ett avkopplande cykeltur på kungarnas ö eller en provning av våra exklusiva viner?

KONFERENSSERVICE

Innan ankomst planerar du din konferens tillsammans med Jenny på konferensbokningen.
Vårt konferenscenter är bemannat med serviceinriktad personal som finns till din hjälp. Konferensvärdinnorna stämmer av program och önskemål vid ankomst för att säkerställa att ert möte kommer bli lyckat. De bistår även med teknisk support, kopiering och övrig service.

BOKA KONFERENS ONLINE

 
 
ÖVERNATTNINGSKONFERENSER - LUNCH - LUNCH

KONFERENSPAKET

DAGKONFERENSER

KONFERENSPAKET

 
 

LOKALER & AKTIVITETER

 
 

KONTAKTA OSS

Vad är ett perfekt möte för dig och vad har ni för förväntningar?

Ring oss på tel: 0390 - 566 00 eller maila till konferens@wisingso.se dina önskemål så lovar vi att göra vårt bästa för att överträffa era förväntningar.

Fyll i formuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig!
 
 

AVSTÅND INKL FÄRJA