Polkagrisbakning - Wisingsö Hotell & Konferens

POLKAGRISBAKNING

I samarbete med Polkapojkarna erbjuder vi en "Grisfest" där var och en får baka sina alldeles egna polkagrisar – en upplevelse som brukar locka fram många glada skratt!!

Vi börjar med lite "polkagriskunskap", en guidad visning med teoretisk utbildning där vi berättar om Gränna och polkagrisens historia. Ni kommer att delas in i 2 grupper som bakar "omgångsvis" där plats för kommentarer och tips kan ges genom våra spröjsade öppna fönster till bakande grupp. Därefter förflyttar första grupp sig in i koket där ni besöker bagaren och hans hjälpredor. Ni får då bekanta er med degen, essenserna och självaste hantverket. Här har ni chansen att bestämma smak och färg på polkagrisarna, varför inte företagets?!

Se och lär, för sedan är det dags att sätta kunskaperna på prov. Var och en får baka sina egna äkta Gränna polkagrisar. Vi finns där hela tiden och "coachar" er genom proceduren! Har ni tur kommer världsmästaren i polkagrisbakning och hjälper till...

Tävling blir det också! Aktiviteten avslutas med ett högtidligt utdelande av diplom och pris till bäste bagare. Ett "Kodak-moment", eller ”Insta-moment”, kanske man säger nuförtiden.

Drycker och snacks ställs fram på ett gående bord där ni förser er själva med det ni önskar.

I och med att ni bakar "omgångsvis", så är detta ett trevligt inslag som uppskattas mycket av deltagarna.

Presentkasse med utvalda godbitar från Gränna med omnejd är också ett uppskattat inslag som uppskattas mycket av deltagarna. Alla får med sig en innan de lämnar Polkapojkarna. Det är som "löken på laxen" vid avslutningen på aktiviteten. Presentkassen har ett värde på ca 175-200kr och ingår i priset.

Vi lovar många glada skratt och en oförglömlig kväll i vår gemytliga atmosfär. Det blir dessutom en hel del egentillverkade grisar (en smak) för varje deltagare att ta med sig hem.

Denna aktivitet sker i samarbete med Polkapojkarna
  • ANTAL PERSONER: 1 - 50 (1 - 45 inomhus)
  • TIDSÅTGÅNG: Ca 120 minuter
  • ÅRSTID: September - Maj
  • PRIS: 500 kr/person exkl moms